Ασφάλεια Δεδομένων

Αυτό που όλοι χρειάζεται να συνειδητοποιήσουν, είναι το γεγονός ότι τα δεδομένα τους είναι το πολυτιμότερο ίσως περιουσιακό στοιχείο που διαθέτουν - και θα πρέπει να το διαφυλάξουν πάση θυσία. Αντιλαμβανόμενοι τον καθοριστικό ρόλο των ψηφιακών δεδομένων, όχι μόνο για την βιωσιμότητα και την συνέχιση της ύπαρξης επιχειρήσεων και οργανισμών, αλλά για την ζωή και την ασφάλεια όλων μας, παρέχουμε σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών, οι οποίες έχουν στόχο την διαθεσιμότητα των δεδομένων (data availability), την δημιουργία ασφαλών αντιγράφων (data backup), την ανάκτηση δεδομένων που έχουν απωλεσθεί (data recovery) και την ασφαλή διαγραφή & καταστροφή δεδομένων που δεν είναι πλέον απαραίτητο να υπάρχουν (secure data deletion & destruction), κατά περίπτωση. Επίσης, για ακραίες καταστάσεις, παρέχονται λύσεις και υπηρεσίες σχεδιασμού αντιμετώπισης καταστροφών (disaster recovery planning) για να εξασφαλιστεί η Επιχειρηματική Συνέχεια (Business Continuity).

Οι ανωτέρω υπηρεσίες παρέχονται με στόχο την απρόσκοπτη χρήση των δεδομένων από τον κάτοχο/δημιουργό τους, αλλά και την αποτροπή από μη εξουσιοδοτημένη χρήση από τρίτους και ο ρόλος των υπηρεσιών αυτών είναι εξαιρετικά κρίσιμος για μία επιχείρηση ή οργανισμό αλλά ακόμη και για ιδιώτες. Φανταστείτε μόνο τις συνέπειες του να μην είστε σε θέση να γνωρίζετε ποιός από τους πελάτες σας χρωστά χρήματα και πόσα ή ποιός έχει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα ή κωδικούς σας. Πρόκειται για πραγματικό εφιάλτη!

Παρέχουμε σειρά λύσεων για κάθε περίπτωση, από τις πλέον απλές και οικονομικές έως εξαιρετικά σύνθετες και άκρως εξειδικευμένες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις που τίθενται. Σε κάθε περίπτωση, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε την ενδεδειγμένη λύση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας.

 

Καλέστε μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας