Υπηρεσίες Internet

 

Η παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας ξεκίνησε το 1998, σχεδόν ταυτόχρονα με την είσοδο της εταιρείας στον χώρο της εγκατάστασης και υποστήριξης λογισμικού για επιχειρήσεις και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ευτυχώς για εμάς, συνεργαστήκαμε με ανθρώπους οι οποίοι είχαν και εκείνοι όραμα και έβλεπαν πολύ μακρύτερα από την εποχή τους (καλή σου ώρα φίλε Θωμά, όπου κι αν βρίσκεσαι), με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες που παρείχαμε κατά τα προηγούμενα 20 χρόνια να θεωρούνται σήμερα "καινοτόμες" και να διαφημίζονται με στόμφο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν στέκονται απλά στην ονοματοδοσία, την φιλοξενία, την παροχή email διευθύνσεων ή την κατασκευή της σελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος: παρέχουμε δυνατότητα διασύνδεσης ολόκληρης της επιχείρησης ή του οργανισμού σας με το διαδίκτυο, με κυριότερα οφέλη το εξαιρετικά χαμηλό επικοινωνιακό κόστος σε συνδιασμό με τις υπηρεσίες VoIP και την πλήρη αυτοματοποίηση στην διαχείριση online παραγγελιών, αποθήκης, πελατολογίου και τιμολόγησης, καθώς η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα των συνεργαζόμενων με εμάς επιχειρήσεων επικοινωνεί online & αμφίδρομα με την εμπορική εφαρμογή ή το ERP που χρησιμοποιεί η επιχείρηση. Πολύ καλά καταλάβατε, παρέχουμε αυτόματη λήψη και καταχώρηση πελατών, παραγγελιών και, γενικότερα, δεδομένων από το internet, χωρίς να χρειαστεί η αποστολή email, χωρίς "συγχρονισμό" και με όλες τις διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής και paperless τιμολόγησης να πραγματοποιούνται αυτόματα, τουλάχιστον από το 2000 και μετά. Η ιστοσελίδα είναι απλά ένα κομάτι της εφαρμογής ERP της επιχείρησης.

Ξεκαθαρίζουμε ότι αποφεύγουμε συνειδητά την οποιαδήποτε μαζική φιλοξενία ιστοσελίδων ή ηλεκτρονικών καταστημάτων, καθώς κάτι τέτοιο θα απέβαινε σε βάρος των παρεχόμενων υπηρεσιών. Η κάθε επιχείρηση και ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται ως μία ξεχωριστή και μοναδική περίπτωση διότι χρειάζεται να του αφιερωθεί χρόνος, κόπος, εργατοώρες και αφοσίωση.

Στην περίπτωση βέβαια που ενδιαφέρεστε απλά για το κόστος φιλοξενίας, παρέχουμε ό,τι παρέχουν και οι υπόλοιποι με κόστος που ξεκινά από τα 5,00 € / μήνα (πλέον ΦΠΑ) και ετήσια χρέωση (ελάχιστη 60,00 € πλέον ΦΠΑ), κλιμακώνεται δε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας